VIIHTYISÄ JA RAUHALLINEN CARAVAN-ALUE NURMIJÄRVEN PERTTULASSA

Lähilampi Caravan alue tarjoaa luonnonläheisen ja rauhallisen matkailuajoneuvopaikan kausipaikkalaisille ja vierailijoille. Alue on perustettu vuonna 1980 joten se on saavuttanut jo kunnioitettavan iän. Lähilampi on tarkoitettu vain SF-Caravan ja sen sisarjärjestöjen jäsenten käyttöön.

Alue on metsäinen rinne ja kaikki paikat ovat sähköistettyjä. Alueella on 120 sähköpaikkaa ja on avoinna ympäri vuoden. Lähilammella on lampi joka on uimakelpoinen, ja syvästä päästä noin neljä metriä syvä. Alueella on myös kaksi grillauspaikkaa sekä pesupiste josta löytyy kaksi suihkua ja pyykinpesukoneet sekä tiskipaikka. Kesäaikana on myös käytössä "mutteri" jossa on kaksi tiskipaikkaa.

Huoltorakennus Koppilan tiloissa on isännän toimisto ja takkatupa. Koppilassa on lisäksi sauna- pesutilat, ja kaksi vessaa. Juomavesipiste sijaitsee päärakennuksen takaseinässä.

Tullessasi alueelle ilmoittaudu isännän toimistossa Koppilassa ja rekisteröidy asiakkaaksemme esittämällä voimassa oleva SFC- jäsenkortti. Korttisi tiedoista tulostetaan lainmukainen matkustajailmoitus.